Bosklassen

bosklassen – woensdag

Woensdag … dat wil zeggen dat we al halfweg zijn …

De planning van vandaag werd een beetje aangepast omwille van het superwarme weer hier in Maasmechelen.  We maakten ipv een lange wandeling door de felle zon, een mooie schaduwrijke boswandeling in de omgeving.    In het midden van het bos vonden we een mooi plaatsje om te picknicken.

Na de middag was het effen ‘chill-tijd’ … een uurtje vrije tijd waarbij er veel kozen voor een rustige activiteit.  Er werd ook met gladde buiken geschoven over een bezeepte plastiek en ook nog een frisse neus gehaald in het zwembad.

Na het avondeten ( lekkere frietjes van frituur Bob en Pieter) werden onze leerlingen uitgedaagd in een Cluster4Cup … superleuke en spannende opdrachten die nog verder zullen gaan op school.

Nog een verkwikkende douche en dan wacht er weer een uitstap naar dromenland.

Klik alvast hier voor de foto’s van vandaag

3 thoughts on “bosklassen – woensdag

 1. Dag lieve Fran,
  Het is hier maar stilletjes zonder ons poppie. We zien je genieten en stralen op de foto’s! Maak er nog leuke dagen van en dan zien we je vrijdag terug! Dikke kus en knuffeltje van Balou.

 2. Bravo radisa 30km gefietst goed sporten wij missen jou mama en papa broertje zusje

 3. Hallo lieve Hanna,
  Hopelijk alles ok met jou, maar daar ben ik vrij zeker van als ik de foto’s zo zie, Het wordt daar behoorlijk gezellig gemaakt voor jullie + dat zalig weertje erbij ( misschien iets te warm…).
  Ziet er top uit.
  Hiermee ben je weer een mooie ervaring rijker. Geniet van je 2 laatste dagen en ik ben benieuwd naar jouw verhalen morgen!
  Ik denk continu aan jou! Dikke knuffel en Kus, Love you mama

Comments are closed.