Bosklassen

Bosklassen – maandag

De eerste dag van de bosklassen is al reuzeplezant verlopen … na een busrit van een uurtje kwamen aan in het Blotevoetenpad in Zutendaal.  Nadat we ons lunchpakket hadden weggewerkt en nog genoten van een fris drankje, trokken we onze schoenen uit voor een wandeling op … blote voeten.  Door modderpoeltjes, over steentjes, langs bruggen en wegen stapten we door de Lieteberg.  Voor de ene een aangename verrassing, voor de andere een ware beproeving.  Maar iedereen had er uiteindelijk wel van genoten.

De bus bracht ons nadien naar onze eindbestemming … Home Fabiola in Maasmechelen.  Nadat we onze valies naar onze kamers hadden gebracht, konden we al genieten van een 4 uurtje.  Nadien maakten we onze bedjes klaar en legden we onze kleren netjes weg.  Klaar om er een superleuke week van te maken.

De eerste kennismaking met het zwembad was voor de leerling supergoed meegevallen.  Ravotten op het springkasteel, chillen in het bubbelbad of vastzitten in de stroomversnelling.  Het zorgde er wel voor dat iedereen moe maar voldoen de eerste nacht in kan gaan.  Hopelijk zijn ze snel naar dromenland, want morgen staat er weer een drukke dag op de agenda … maar daar morgen meer over …

Kijk hier voor de foto’s …

7 thoughts on “Bosklassen – maandag

 1. Dag dean, we hopen dat je je goed amuseert. Geniet van deze week je hebt het verdiend. En vrijdag klein feestje voor je thuiskomst. Dikke kus mama en papa.

 2. Hey lieve Chloë, geniet volop van je leuke bosklassen met je vriendinnen. Zodat je met veel leuke verhalen kan thuiskomen.
  Liefst mama en leandra

 3. Dag radisa wij missen u nu al wij hopen dat je veel plezier hebt groetjes van papa en mama broertje zusje oma tante nicht en neef wie love you

 4. Hey Chloë
  De eerste dag ziet er al super leuk uit!
  Nog een hele week genieten met je vrienden.
  Ik kijk.al naar je verhalen vrijdag

 5. Dag mijn lieve Hanna,
  Wat een gezellige bende bij mekaar. Zo leuk om jullie bezig te zien op deze eerste plezante dag. Geniet er met volle teugen van! Jij kan dit!!! Miss you and love you, mama ??

Comments are closed.