Bosklassen

bosklassen – donderdag

Tijdens de voorlaatste dag van deze geweldige bosklassen stond er een bosspel gepland.  De leerlingen moesten in het bos op zoek gaan naar de moordenaar van één van de kampioenen.  De mogelijke moordenaars waren 5 bekende Rode Duivels, als ze die konden tikken moesten ze hun naam zeggen. De kinderen moesten ook zoeken met welk moordwapen en op welke locatie de moord werd gepleegd.  Na veel zoek- en loopwerk vonden enkele leerlingen de oplossing.

Het middagmaal was deze keer BBQ.  Een lekker satéke, een goed gebakken worstje en een bord vol groentjes smaakten bij alle leerlingen ( en leerkrachten 🙂 )  Na een verkwikkende zwembeurt en een korte opruimbeurt in de kamer stond het laatste avondmaal reeds op het menu … een hamburgerfeest … het ideale menu om een voetbalavond in te zetten.

Onze woonkamer werd met vlaggen en slingers omgetoverd tot een ware voetbaltempel.  Alle leerlingen zaten klaar in het rood om te supporteren voor hun Rode Duivels.  Ze maakten het in de eerste minuten nog even spannend, maar zorgden in de tweede helft met 2 treffers toch voor een leuke afsluiter van deze bosklassen …

Daarna trokken de leerlingen voor de laatste keer naar dromenland …

klik hier alvast voor de foto’s